Októberi színek

IMG_0234

Akik követik a munkásságom, ők jól tudják, hogy az egyik legkedveltebb időszakom az ősz. Az őszben annyi minden van, nekem valahogy ilyenkor kezdődik elölről az év és ilyenkor írom újra a terveim, fogalmazom újra a céjaim. A lelkem ilyenkor a legszabadabb és imádok a lehulott levelek között sétálgatni a városban és vidéken egyaránt.  A hétvégek többsége a szabadban telik, ahol nagyokat kirándulunk, sétálunk, majd keresünk egy aranyos kis helyet, ahol megpihenhetünk egy csésze tea mellett.

IMG_039093D055EC-5AE2-4699-A4BE-92D9A43290B3IMG_0370IMG_0248

Arról nem tudom mennyit meséltem Nektek, de ősszel szeretek a legjobban öltözködni is. Szeretem, hogy jöhetnek a rétegek. Nagy pulcsira a ballonkabát vagy egy elegáns garbóra a fekete bőrdzseki. Egy-egy hűvösebb napnál pedig már jöhetnek a sapik és a sálak, minden ami meleg. Szóval számomra ez az időszak egy igazi felüdőlés a rengeteg teendő mellett.

A mai napon egy igazi őszi szettet hoztam nektek. A burgundi vörös táskám az abszolút kedvencem az idei szezonban és a hozzá remekül passzoló alapdarabom, a trench coat! A szettet egy mindennapi rohangálós napra ajánlom vagy egy laza hétvégi programra. Az outfitet egy egyszerű és klasszikus farmerrel és bakanccsal egészítettem ki.


Burgundi táska: Ralph Lauren, Answear
Garbós pulcsi: H&M
Farmer: Levi’s
Trench coat: Zara
Bakancs: CCC

Fotó: LolliArt Photography

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s